Antal: 4
Glutenfri
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 1-4 søde kartofler (alt efter størrelse)
- 2 løg
- 1/4 kg hvidkål
- evt. 1 håndfuld bladgrønt skåret fint (Spinat, palmekål eller grønkål)
- 1 porre
- 1 æble
- salt og peber
- 1 tsk tørret timian
- 1 ds. kikærter (eller 250 g hjemmekogte)
- 1 bdt. persille
- ekstra jomfruolivenolie (eller jomfrukokosolie)
Sådan gør du
- Gulerødder, søde kartofler, løg og hvidkål skæres i små terninger og svitses i olien. Hvis du kommer bladgrønt i, er det også her, det skal i. Det bladgrønne tilføjer ekstra sundhed til retten 😉
- Småsteger under låg ca ½t - med jævnlig omrøring.
- Porren skæres i tynde skiver, æblet skæres i tern.
- Porre og æble steger med de sidste 10 minutter.
- Kom de drænede kikærter i retten og varm dem godt igennem.
- Krydr med salt, peber og timian.
- Persillen skylles og hakkes og drysses på eller serveres til.
Noter
Server f.eks biksemaden sammen med gulerodsfrikadeller eller andre veganske frikadeller.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!