Antal: 4
Glutenfri
Ingredienser
- 300 g kogte hvide bønner (evt. en dåse)
- 400 g frossen spinat
- 1 moden banan
- 1 tsk salt
- peber
- ½ tsk muskat
- 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 2 spsk olivenolie
- 150 g boghvedmel (eller fuldkornsrismel)
- 1 tsk bagepulver
- 2 dl vand
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser på nær boghvedemel, bagepulver og vand i en skål.
- Blend ingredienserne med en stavblender og tilføj mel og vand af et par omgange.
- Varm vaffeljernet op til lampen lyser grønt. Kom en stor skefuld vaffeldej på hver plade. Pas på med at komme for meget dej på, så vaflen løber ud over pladen. Så hellere lidt mindre. Luk vaffeljernet og bag til knappen igen lyser grønt. Åbn ikke før, knappen lyser grønt. Tager ca 5 min.
- Fortsæt på denne måde til alt dejen er brugt. Der bliver ca 12 stk.
- Server evt. spinatvaflern med æblegrød. Eller som brød i en sandwich. Du kan også bage vafler og bruge dem som brød til frokost eller morgenmad. De smager skønt med med cashewnøddeost og nutella 🙂
Noter
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
2 Comments
Super god opskrift, dejlig nem, billig og lækker! Både som aftensmad og frokost. Perfekt mæthedsfølelse bagefter.
Hej Caroline
Tak for din dejlige kommentar.
Det får mig til at tænke, at dem vil jeg da selv snart lave igen 🙂
Kærlig hilsen Helle