Antal: 4
Mynteærter er dejlig grønt tilbehør til varme retter. Fungerer også fantastisk som tilbehør til frokostbordet til diverse smørepålæg og i madpakken.
Ingredienser
- 1 ps frosne ærter (4-500g)
- 1 rødløg (skåret i små tern)
- 1 håndfuld frisk mynte (hakket)
- salt og peber
- ekstra jomfruolivenolie
Sådan gør du
- Svits løgene nogle minutter i olivenolie for middel varme
- Tilsæt en pose frosne ærter, hakket mynte og salt og peber. Rør rundt nogle minutter.
- Læg låg på gryden, og lad ærteblandingen simre ved svag varme 15-20 minutter eller længere, rør ind imellem i blandingen . Smag til med ekstra salt og peber om nødvendigt.
- Ærterne kan laves med oregano i stedet for mynte.
- Mynteærterne er nu klar til at bruge som pynt på en lagtærte.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!