Antal: 4
Hvis du ønsker en blødere konsistens af grønkålen, kan du med fordel massere dressingen ind i grønkålen med fingrene, før du kommer de øvrige ingredienser i. Volumenmæssigt svinder grønkålen noget i denne procedure. Så lav rigeligt 🙂
Ingredienser
- 1 STORT bundt grønkål
- 1-2 æbler
- 1 håndfuld rosiner
- 1 håndfuld hasselnødder
Dressing
- 3-4 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 3-4 spsk koldt vand
- 2-3 spsk olivenolie eller rapsolie
- 1 spsk agavesirup
Sådan gør du
- Skyl grønkål og rib bladene (ribberne kan evt. bruges i juiceren). Skær grønkålen fint enten med en kniv eller med snittejern i en foodprocessor.
- Æblerne udkernes og skæres i små stykker, hasselnødderne hakkes groft og kommes ved sammen med rosinerne.
- Rør dressingen sammen og hæld den over salaten. Bland det hele godt.
- Samme salat kan laves i en variant med rød grønkål.
Noter
Tilføj evt kerner fra granatæble for endnu mere sundhed 🙂
Rester er skønne i madpakken.
Rester er skønne i madpakken.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!