Antal: 4
Opskriften er fundet på bloggen "Månebarnet"
Ingredienser
- 300 g optøede ærter
- ½ dl solsikkekerner
- 2 spsk tahin
- ½ tsk havsalt
- ½ tsk stødt spidskommen
- 1 knivspids karry
- 2 spsk citronsaft/citrusuniversal
- 1 fed presset hvidløg
- Masser friskværnet peber
- Evt et par spsk koldt vand (til justering af konsistens)
Sådan gør du
- Alle ingredienser blendes til en smuk lysegrøn spread, som kan nydes på rugbrød med tomatskiver.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
3 Comments
Hej,
Skøn blog! Jeg har anvendt din opskrift på ærtespread som fyld i minitærter (opskrift på tærtedej fra FriMad.dk: https://www.frimad.dk/index.php/gluten-og-laktosefri-kartoffel-porretaerte/) og drysset med lidt vegansk ost fra Violife.
Det blev super godt ! Smagte forrygende.
Tak for opskrift <3
VH
Maja
Hej Maja
Ærtespread som tærtefyld – Det var jeg aldrig selv kommet på 🙂
Det må jeg prøve en dag. Har du mini-tærteforme?
Tak fordi du deler den ide, og tak for ros 😀
Kærlig hilsen Helle
Brugte bare muffinforme (silikone) 🙂 og selv tak <3