Antal: 4
glutenfri
Ingredienser
- ½ hvidkål
- 8 gulerødder
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- ½-1 chilifrugt
- 2 spsk karry
- 1 tsk gurkemeje
- 2 spsk sojasauce (Tamari)
- 1 spsk timian
- ½ spsk friskrevet ingefær
- 1 ds kokosmælk
- 1 ds-eller 300g selvkogte valgfri bønner - eller flere (Jeg har brugt kidneybønner)
- 1-2 spsk jomfrukokosolie (eller olivenolie)
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær løget i skiver og svits det i kokosolie, karry og gurkemeje
- Skær hvidkål i fine strimler og gulerødder i skiver. Hak hvidløg og chilifrugt.
- Kom det hele ned til løgene, svits det med et par minutter.
- Kom resten af krydderierne, ingefær, kokosmælk og bønner i.
- Lad det hele simre til grøntsagerne er møre men ikke udkogte. MUMS
- Server med dampet broccoli og ristet rugbrød. Eller med en "matchende" råkost
Noter
Rester kan fryses eller spises dagen efter.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!
2 Comments
Tusinde tak for de mange dejlige opskrifter. Jeg bruger mange af dem her i grønland og de er meget nemme. Godt nytår ❤️
Hej Naja
Tak for din søde kommentar 😀
Dejligt at vide, opskrifterne når helt til Grønland.
Godt nytår til dig også.
Kærlig hilsen Helle