Marts med medfølelse

Selvom vi nu er midt i marts, kan jeg nok godt nå at  gøre reklame for “Mad med medfølelses” gode initiativ: Marts med medfølelse.
I hele marts måned sætter Danmarks veganske forening fokus på vegansk mad.

For femte år i træk inviterer “Mad med Medfølelse” alle til at deltage i “Marts med Medfølelse”. En månedlang begivenhed, hvor alle inviteres til at udfordre sig selv til at spise vegansk (dvs. 100 % plantebaseret), med foreningens hjælp, inspiration og opskrifter, og med opbakning og moralsk støtte fra tusindvis af andre deltagere. De håber at kunne overgå sidste års succes, hvor flere end 3300 mennesker sagde ja til at deltage.
Foreningen bidrager hele måneden med gode råd, spændende opskrifter, tips og tricks til, hvad vi kan spise, hvor og hvordan. Deres hjemmeside vil derudover både indeholde madplaner, indkøbslister, nyttige links og information, så alle interesserede vil være godt dækket ind hele måneden i forhold til at spise lækker mad med medfølelse.

På foreningens facebook side kan man trykke “deltag” i “Marts med medfølelse”, og det har jeg gjort.
Her i huset deltager vi jo hver måned via vores valg af mad, og jeg vil gerne hjælpe med at inspirere andre til afprøve en plantebaseret kost.

Selv bidrager jeg til kampagnen med en uges madplan “For den sultne”,
Set i bakspejlet en ret ambitiøs madplan – men jeg opfordrer interesserede til at tage den “i bidder” 😉
Jeg har allerede besluttet, at den skal forenkles næste år 🙂 – bliver heldigvis hele tiden klogere <3

Veganermors Veganske Tærter
Få min e-bog!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få Veganermors Veganske Tærter

Invalid email address
Der kan gå lidt tid, før du får mails (bekræftelse + download link). 
Du kan afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. 

Marts med Medfølelse 2017

Som en happening i forbindelse med Marts med medfølelse vil jeg i løbet af marts måned via Instagram visualisere en uges vegansk madplan, som den ser ud hos mig.
Det vil komme til at foregå i næste uge 😀
Det er samtidig en udfordring til mig selv – og vil helt sikkert give mig ny indsigt i vores madvaner? 😉

Kommentér

Navigate