Antal: 4
Ved lagtærte med 3 bunde tilføjes evt. 200g frossen spinat til svampestuvningen.
Ingredienser
- 1 stort løg (finthakket)
- 400 g svampe (grofthakkede)
- 2 fed hvidløg (hakket fint)
- 1 håndfuld frisk persille (finthakket)
- 30 g pinjekerner (grofthakket)
- 1 dl plantefløde (eks. soja- eller mandelfløde)
- 4 spsk gærflager
- 3 spsk Tamari (soja)
- Friskkværnet peber
- evt. mere salt
- (200 g frossen spinat ( (OBS ved 3-lags lagtærte))
Sådan gør du
- Kom løg, champignon og tamari soja på en pande og svits det sammen, til væden fra svampene næsten er fordampet fra panden.
- Kom hvidløg, persille og pinjekerner (evt spinat ved lagtærte med 3 bunde) ved og steg dem med i yderligere et par minutter.
- Kom nu sojafløde og gærflager i og smag til med peber og evt. mere salt. Konsistensen af fyldet er som en "tyk" sovs.
- Nu er stuvningen klar til at blive anvendt som lagtærtefyld.
- Ved 3 lags lagtærte
- Ved 4 lags lagtærte
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!