Antal: 4
Med inspiration fra bogen "Glæsels grillerier"
Ingredienser
- 1 Broccoli (i små buketter)
- 1 gul peberfrugt (i strimler)
- 1 rød peberfrugt (i strimler)
- 3 store gulerødder (i ca 1cm tykke stænger)
- salt
Orientalsk marinade
- 1 spsk agavesirup/ahornssirup
- ½ spsk reven frisk ingefær
- 1 fed presset hvidløg
- 3 spsk Tamari (sojasauce)
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk balsamicoeddike
Sådan gør du
- Kog broccoli og gulerødder i letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra med det samme og skyl grøntsagerne i koldt vand.
- Peberfrugterne renses og skæres i strimler og blandes med broccoli og gulerødder.
- Bland alle ingredienserne til dressingen og kom den over grøntsagerne. Bland godt og lad dem marinere i køleskabet 1 time. Rør i den en gang i mellem.
- VED GRILLEN: Stil grøntsagsbakken over den direkte varme i 6-8 min. Grøntsagerne vendes et par gange undervejs.
- Velbekomme
Noter
Fantastisk tilbehør f.eks. til grillede fyldte portobellosvampe
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!