Antal: 4
Ved en 4-lags lagtærte kan denne spinatstuvning udgøre fyldet på et af lagene. Ved en 3-lags lagtærte kan spinaten med fordel tilføjes til svampestuvningen (er anvist i opskriften på svampestuvning)
Ingredienser
- 1 spsk jomfrukokosolie (eller ekstra jomfruolivenolie)
- 200 g frossen spinat
- 1 lille løg (hakket)
- 1 fed hvidløg (presset)
- 2 cm frisk chili (hakket fint)
- 3/4 dl plantefløde
- salt og peber, muskat
- 1 tsk birkesød / rørsukker (kan undlades)
Sådan gør du
- Svits løg, hvidløg og chili i olien og kom spinaten ved. Lad simre nogle min.
- Kom sojafløden ved og lad simrer 5-10min.
- Smag til med salt, peber, muskat og evt. birkesød. Vigtigt at smage til 🙂
- Nu er stuvningen færdig til at blive anvendt som lagtærtefyld ved lagtærte i 4 lag.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!