Go Back
Skvalderkålspesto

Skvalderkålspesto

Ret: Pesto, Tilbehør
Keyword: Glutenfri
Lækker grøn pesto - du kan tilføje andet ukrudt; ramsløg, mælkebøtte, brændenælder og/eller basilikum, persille, grønkål. Men ren skvalderkålspesto kan også noget. Opskriften er inspireret af Zette fra Alsbrogaard. Der bliver to glas som illustreret i opskriften.

Ingredienser

  • 1 l skvalderkål (unge friske blade er bedst)
  • 60-80 g cashewnødder
  • saften fra 1 lime eller ½ citron
  • 3-4 fed hvidløg
  • lidt salt
  • Olivenolie til passende kkonsistens.

Sådan gør du

  • Skvalderkålspesto
  • Vask og slyng skvalderkål. Blend evt alt det grønne først.
    Skvalderkålspesto
  • Blend herefter det hele til den ønskede konsistens og kom på køl.

Noter

Kan fryses.
Hvis du fryser i glas, som jeg gør, så luk ikke glasset helt til under indfrysning - det risikerer at  sprænges. Skru låget fast, når pesto er frosset.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!