Alt i en skål, stavblende eller blende i foodprocessor, og Vôila har man et lækkert pålæg. Rækker til 12-15 halve stykker rugbrød.
Ingredienser
1dskidneybønner(drænet for væske. Eller tilsvarende mængde kogte danske hestebønner)
1bdt.persille
1fedhvidløg
½lille løg
80gvalnødder
80gcashewnødder
3-4spskvand
2tsksalt(Himalaya- eller havsalt)
Masser af friskkværnet peber
Sådan gør du
Blend det hele til en cremet postej. Den skal måske hjælpes på vej med en blenderstav, da blandingen er ret tyk. Ellers tilsæt en smule mere vand.
Opbevares i rent glas i køleskabet.
Noter
Frisk agurk, eller agurkesalat klær' postejen godt.Jeg øver mig i at bruge danske bælgfrugter og har med succes udskiftet kidneybønnerne i denne opskrift med tilsvarende mængde kogte hestebønner.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!