Ret: Pålæg
Keyword: Glutenfri
Lækkert smørepålæg lavet med danske gråærter. Der bliver to glas, som illustreret. Smager særlig godt med soltørrede eller langtidsbagte tomater.
-
Start med bælgfrugten. Hvis du bruger tørrede, skal du bruge 100 g, som udblødes og koges efter anvisningerne på posen.
Blend grillede artiskokker, kogte gråærter, olivenolie, hvidløg, citronsaft, ristet sesam og salt til en homogen masse.
-
Servér hummus på lækkert brød toppet med semi dried / soltørrede tomater.
Evt. som en del af et tapasbræt
Hvis artiskokkerne ligger i olie, kan den olie bruges i stedet for olivenolie.
Lækkert hurtigt smørepålæg. Kan forberedes i god tid og fryses. Holdbar i køleskabet i rent glas og med rene ta-ting i en uges tid.
Skøn til tapasbræt med semi-dried tomater.