-
Hvis du bruger tørrede bønner, skal de skylles, udblødes og koges efter anvisninger på emballagen.
Hæld bønnerne i en sigte, og lad dem dryppe af.
Det tager 15-20 minutter at røre brødet sammen og komme i form. Tænd ovnen på et passende tidspunkt ved 200 gr alm. ovn.
Blend bønner og yoghurt til en jævn creme i en blender eller med en stavblender.
Bland hørfrø, sesamfrø, vand og ahornsirup i en skål. Rør rundt, og lad blandingen trække i 10 minutter.
Hak imens nødder og mandler groft og Rosmarin fint
Vend bønnecreme, hørfrø-blandingen, de to slags mel, natron og salt sammen i en skål.
Vend mandler, nødder og krydderurt i blandingen.
Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir. Drys evt havregryn på toppen af brødet.
Bag brødet i bunden af ovnen i ca 1 t. Lad brødet køle af i formen i 1 time, og læg det derefter på en bagerist.
-