Start med dejen:
I en skål røres gæren ud med salt og lunken vand.
Olivenolie og sukker tilsættes.
Rødbeden skrælles, rives fint og røres med i skålen.
Tilsæt herefter rigeligt med mel under omrøring, indtil dejen kan æltes med hænderne.
Drys rigeligt med mel på et rent bord og ælt dejen godt igennem med hænderne, indtil den er smidig og homogen.
Har du en røremaskine, kan du også ælte dejen deri et godt stykke tid.
Lad dejen hæve tildækket i en skål ved stuetemperatur en times tid.
Mens dejen hæver, gøres fyldet klar.
Vask jordskokkerne, skræl dem evt. og skær dem meget tyndt. Læg dem evt. i vand tilsat lidt citronsaft (hvis de skal vente et stykke tid)
Lav vegansk parmesan ved at hakke alle ingredienser i en minihakker, til det ligner parmesan.
Hak rosmarin og valnødder.