Pesto med ukrudt

Pesto med ukrudt
Pesto med ukrudt

Pesto med ukrudt
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfri gærflager. Jeg tilføjer altid en vis mængde basillikum i vores pestoer. Herudover kommer jeg i, hvad jeg lige har, og det kan også være persille, grønkål, rucola ol. Hvis jeg ikke har pinjekerner, bruger jeg en lille håndfuld mandler eller cashewnødder.
Pesto med ukrudt
Print Recipe
Glutenfri ved brug af glutenfri gærflager. Jeg tilføjer altid en vis mængde basillikum i vores pestoer. Herudover kommer jeg i, hvad jeg lige har, og det kan også være persille, grønkål, rucola ol. Hvis jeg ikke har pinjekerner, bruger jeg en lille håndfuld mandler eller cashewnødder.
Ingredienser
Antal personer:
Instruktioner
  1. Pesto med ukrudt
  2. Hvis du, som jeg har en minihakker, kan du starte med at hakke alle de grønne ingredienser, som nok skal i af nogle gange.
    Pesto med ukrudt
  3. Kom herefter resten af ingredienserne i og blend det til en passende konsistens. Smag til med salt og citron
    Pesto med ukrudt
  4. Hvis du har en foodprocessor, kan du komme alle ingredienser i med det samme.
  5. Kan opbevares længe i glas med låg i køleskabet.
    Pesto med ukrudt
Recipe Notes

Pesto kan uden problemer fryses, hvis du vælger at lave en stor portion.
Det gør jeg gerne sidst på sommeren og laver et depot til vintermånederne. Pesto har lang holdbarhed i køleskabet, også når det er tøet op.

Kommentér

Navigate