Ret: Frokost, Pålæg
Keyword: Glutenfri
Dejlig hummus, som bliver lidt mere fast end hummus af Ingrid ærter og Kikærter.
Dagen før: Udblød og kog gråærterne efter anvisninger på pakken. Dræn ærterne efter kogning og gem kogevandet.
Tørre soltørrede tomater skal sættes i blød i vand et par timer.
Kom alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender. Vent med at komme salt i, da de soltørrede tomater kan være salte.
Smag til med ekstra citron, Tamari , salt eller peber.
Et vôila, så er der hummus :) Kommes i rene glas. Opbevares i køleskabet.
Til frokost og ugens madpakker
Kan fryses.
Vi topper altid vores hummusmadder med marinerede bønner/linser. Du kan finde en opskrift HER
Vi prepper også altid forskelligt grønt, så der er nemt i farten at smøre en sund, smuk og velsmagende frokost-mad.