Start med Ingrid ærterne, som skal lægges i blød i vand i 10-12 t. Dræn herefter vandet og kog i nyt vand i 25 min. Kan også koges uden iblødsætning, skal da koge over 1 t.
-
Start med at klargøre ingredienserne. Græskarret renses for kerner og skæres i små tern på ca. 2cm x 2 cm. Hvis græskarret er økologisk, kan du med fordel beholde skrællen på.
Varm en stor wok eller gryde med olie og steg løg, til de er gennemsigtige.
Tilsæt karrypasta (vær opmærksom på hvor stærk din karrypasta er og tilpas herefter), madras karry og garam masala. Smagen kan variere afhængig af, hvor friske og stærke dine krydderier er.
Rist krydderierne et par minutter.
Kom græskarstykkerne i, sammen med grøntsagsfond*, tomatpuré, kokosmælk og frisk ingefær. Læg låg på wokken/gryden og lad retten simre ved middel varme i ca. 10-15 minutter. Når du nemt kan stikke en kniv igennem græskarstykkerne, har de fået nok.
Tilsæt til sidst Ingrid ærter og frisk spinat, smag retten til med sojasauce og limesaft.
Server med ris og grønt tilbehør.