Go Back
+ servings
Kålvafler

Kålvafler

Ret: Brunch, Forret, Frokost, Vafler
Keyword: Glutenfri
Antal: 2
En vaffel af kikærtemel og finthakket spidskål.
Der bliver 4 belgiske vafler af portionen dvs. 2 bagninger.

Ingredienser

  • 200 g spidskål (finthakket)
  • 100 g kikærtemel
  • 1 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk stødt koriander
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hak spidskålet fint i en foodprocessor.
    Kålvafler
  • Bland alle tørre ting i en skål og kom olie og vand i.
    Kålvafler
  • Rør dejen sammen og bland det hakkede spidskål i.
    Kålvafler
  • Opvarm vaffeljernet og bag vaflerne. Vaffeljern er nok lidt forskellige. I mit vaffeljern er vaflerne færdige, når den grønne knap lyser. Det tager ca 4-5 min.
    Kålvafler
  • Server med valgfri topping. Her er vaflen toppet med et hummusfyld.
    Kålvafler
  • Og her med cashewnøddeost og rød snackpeber.
    Kålvafler
  • Velbekomme :D

Noter

Vaflerne kan både bages på forhånd og fryses. De kan med fordel varmes i ovn eller på brødrister inden servering.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!