En vaffel af kikærtemel og finthakket spidskål.Der bliver 4 belgiske vafler af portionen dvs. 2 bagninger.
Ingredienser
200gspidskål(finthakket)
100gkikærtemel
1dlvand
2spskolivenolie
1tskstødt spidskommen
½tskstødt koriander
½tskhvidløgspulver
1tskløgpulver
1tsksalt
friskkværnet peber
Sådan gør du
Hak spidskålet fint i en foodprocessor.
Bland alle tørre ting i en skål og kom olie og vand i.
Rør dejen sammen og bland det hakkede spidskål i.
Opvarm vaffeljernet og bag vaflerne. Vaffeljern er nok lidt forskellige. I mit vaffeljern er vaflerne færdige, når den grønne knap lyser. Det tager ca 4-5 min.
Server med valgfri topping. Her er vaflen toppet med et hummusfyld.
Og her med cashewnøddeost og rød snackpeber.
Velbekomme :D
Noter
Vaflerne kan både bages på forhånd og fryses. De kan med fordel varmes i ovn eller på brødrister inden servering.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!