Veganske blinis med salsa af mango, avocado og tomat
Ret: Forret, Pandekager, Salat
Keyword: Glutenfri
Antal: 4
Glutenfri. Der bliver ca. 18 blinis. Fyldet rækker ca. til 12 stk.
Start med blinisdejen, da den skal hvile 1t i køleskabet
Sigt begge slags mel og salt ned i en skål. Lav et hul i midten og kom 3 dl sojamælk i. Pisk indtil det er godt sammenblandet. Dæk skålen med film og stil den i køleskabet 1 time.
Pisk herefter ca 1 dl. vand og lidt olie i dejen. Dejen skal være tykkere end pandekagedej. Bag blinis i kokosolie
Mens dejen hviler i køleskabet laves salsaen
Bland mango, avocado og tomattern i en skål.
Rør dressingen sammen og kom den over. Lad salsaen trække til blinis er klar til at blive pyntet.
Begge dele kan forberedes i forvejen klar til at samles og pyntes, når det skal serveres
Top blinis med salsa og pynt med en tsk soyade og finthakket chili
Til denne salsa kan det betale sig at kræse om valget af råvare: Vigtigt for det endelige resultat at mango avocado og tomater er modne og smagfulde :)
Du kan finde opskriften på veganske blinis med "look a like" stenbiderrogn HER