Hos os er de næsten spist før de er bagt. Så gode er de :)
Der bliver to plader.
Ingredienser
60ghasselnødder(hakket mellemfint i hurtighakker)
60gmandler(hakket mellemfint i hurtighakker)
60gcashewnødder(hakket mellemfint i hurtighakker)
60ghørfrø
180grugmel
1tsksalt
1tskbagepulver
½tsknatron
1dljomfru olivenolie
2½dlvand
Sådan gør du
Kom alle tørre ingredienser i en skål og bland dem. Lav et hul i midten og kom olie og vand i. Rør dejen sammen med en ske. Dejen bliver ret fugtig.
Læg halvdelen af dejen imellem to stykker bagepapir og rul dejen tyndt ud (3-5 mm) med en kagerulle. Fjern øverste stykke bagepapir og forskær i ønsket størrelse. Træk bagepapir og udrullet dej over på en bageplade.
Gentag med det sidste af dejen.
Bages ved 185 gr varmluft i ca. 20 min. Afkøles på papiret på bageristen.
Når brødene er kølet af, knækkes de og kommes i en lufttæt bøtte / evt. kagedåse
Smager super godt med cashewnøddeost.
Noter
Nøddeknækbrød og cashewnøddeost er hos os en absolut favorit til både jule- og påskefrokost, men kan spises på alle tider af året og døgnet ;).
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!