1psplantestrimler fra Plant Mate(eller plantestykker)
2-4cmfrisk ingefær
½-1frisk chili
2-4fedhvidløg
1håndfuldfrisk koriander(eller frossen)
1spskolie
1spskahornsirup
1dskokosmælk
4dlbouillon
3-5tskmajsstivelse (til jævning)
salt og peber
Sådan gør du
Udblød plantestrimler i bouillon efter anvisning på posen. Dræn og gem overskydende væske.
Skær ingefær, chili, hvidløg og koriander fint, og bland det med de udblødte plantestrimler. (Smag på chilifrugten og tag stilling til, hvor meget, du bruger)
Varm olie og ahornsirup i en gryde eller pande. Svits plantekød-blandingen heri.
Tilføj kokosmælk og bouillon (= udblødningsvæske) Lad retten simre 10-15 min.
Jævn med maizena/majsstivelse udrørt i lidt vand.
Server med vilkårlig ris og grønt.Velbekomme!
Noter
Portionen rækker til to meget sultne personer eller 3 almindelig sultne. Kan strækkes via tilbehøret. Retten kan fryses.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!