Go Back
+ servings
Thai-ret med plantestrimler

Thai-ret med plantestrimler

Ret: Hovedret
Køkken: Thai
Keyword: Glutenfri
Antal: 3
Skøn hurtig mad. Velkrydret uden at være stærk.

Ingredienser

  • 1 ps plantestrimler fra Plant Mate (eller plantestykker)
  • 2-4 cm frisk ingefær
  • ½-1 frisk chili
  • 2-4 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk koriander (eller frossen)
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 ds kokosmælk
  • 4 dl bouillon
  • 3-5 tsk majsstivelse (til jævning)
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Thai-ret med plantestrimler
  • Udblød plantestrimler i bouillon efter anvisning på posen. Dræn og gem overskydende væske.
  • Skær ingefær, chili, hvidløg og koriander fint, og bland det med de udblødte plantestrimler. (Smag på chilifrugten og tag stilling til, hvor meget, du bruger)
    Thai-ret med plantestrimler
  • Varm olie og ahornsirup i en gryde eller pande. Svits plantekød-blandingen heri.
  • Tilføj kokosmælk og bouillon (= udblødningsvæske) Lad retten simre 10-15 min.
    Thai-ret med plantestrimler
  • Jævn med maizena/majsstivelse udrørt i lidt vand.
  • Thai-ret med plantestrimler
  • Server med vilkårlig ris og grønt.
    Velbekomme!
    Thai-ret med plantestrimler

Noter

Portionen rækker til to meget sultne personer eller 3 almindelig sultne. Kan strækkes via tilbehøret. Retten kan fryses.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!