Forskellig kål og granatæblekerner med en topping af marinerede bønner, hvor marinaden udgør dressing til salaten.Føl dig fri til at bruge de kåltyper og bælgfrugter, som du har.
Ingredienser
½spidskål
3-4stænglergrønkål(eller palmekål eller rucola)
½granatæble(kernerne)
1brikbønnemix(eller andre bælgfrugter)
Marinade/dressing
1spskolivenolie
1spskTamari soja
½lime(skal og saft)
1-2cmingefær(fintrevet)
Sådan gør du
Dræn og skyl bønnerne og lad dem dryppe godt af.
Bland dem med marinaden og lad dem evt trække, hvis du har tid.
Snit spidskål og grønkål fint. Kom granatæblekernerne i, og bland salaten.
Anret salaten på et fad/skål, fordel de marinerede bønner over salaten og server.
Bland evt. bønnerne med salaten, før den fordeles på tallerknerne. Da marinaden er en dejlig dressing til kålen.
Spises morgen middag eller aften og til næsten hvad som helst ;)
Velbekomme
Noter
Kålsalat med bønnemix er skøn og komplet mad med både kålhydrater, fedt og proteiner.Godt i madpakken også.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!