Sæt de tørrede svampe i blød i varmt vand efter instruktioner på posen.
Rens og skær champignon i skiver.
De udblødte svampe (presset fri for væde) og champignon blandes med 1 fed finthakket hvidløg, 1 tsk sukker, 1/4 tsk kværnet peber, 2 tsk soyasauce og 1 tsk sesamolie.Dækkes til og sættes i køleskabet. Kog vand i en gryde og lad spinaten blanchere i 30 sek. Tag spinaten op med en hulske og skyl under den kolde hane. Pres vandet let ud og kom det i en stor skål. tilføj 1 tsk soya og 1 tsk sesamolie. Klip et par gange med en saks.
Kog nudlerne i spinatvandet efter anvisninger på posen (evt behov for at tilføje ekstra vand). Hæld vandet fra og skyl med koldt vand. Kom det i skålen med spinat, tilføj 1 tsk soya, 2 tsk sesamolie og 1 tsk sukker. Klip med en saks, og bland det med spinaten.
Alle øvrige grøntsager skæres i fine strimler.
-
Kom olie på en pande og steg løg og porre/forårsløg til de er gennemsigtige. Kom det i nudlerne.
Kom lidt mere olie på panden, og steg gulerodsstrimlerne i ca ½ min, tilføj røde og gule peber-strimler og steg yderligere 20 sek. Drys med lidt salt og peber.Kom blandingen i nudlerne. Steg de marinerede svampe fri for væde, og tilføj til skålen.
Bland nudler og grøntsager. Tilføj finthakket hvidløg, 1 spsk soya, 1 spsk sukker, ½ tsk peber og 2 tsk sesamolie. Bland det hele godt, smag til og tilføj yderlige soya, peber, olie, sukker efter behov.
Hæld evt. Japchae i en udvalgt serveringskål. Rist sesamfrø og drys over retten. Spises evt som tilbehør til dumplings.