Vandmelon med vegansk feta og mynte
Ret: Brunch, festmad, Forret, Frokost
Antal: 8
Nem og hurtig sommerforret, som smager susende godt.
Start med at vaske vandmelonen, før du skærer i den - også selvom den er økologisk. Skær først melonen i kvarte, og derefter i 2-3 cm tykke skiver. Beregn 1 tyk skive pr person.
Portionsanret melonskiverne.
Tegn en krølle på melon og tallerken med balsamicoglace. Desserten kan sagtens laves uden balsamico glace, hvis du ikke bruger det til andet.
Skær fetaen i små tern, og rør den sammen med finthakket mynte. Fordel blandingen ovenpå vandmelonen.
Drys med ristede græskarkerner og friske ærter.
Top til sidst med en ½ valnød, som er vendt i lidt ahornsirup, og et mynteblad eller måske en blomst. Ahornsiruppen kan undværes, og valnødden ligeså.
Nemt og hurtigt og populært :D
Forbered feta med mynte, de ristede græskarkerner og valnødderne i ahornsirup på forhånd. Saml forretten kort før, den skal serveres.
Jeg laver altid topping af ½ pk feta + mynte, selvom jeg kun skal lave 4 forretter. Resten af feta-blandingen holder sig flere dage i køleskabet, og inviterer til, at vi laver forretten igen snart.