Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Nutella med butterbeans
Udskriv
Pin
Ret:
Marmelade, Morgenmad, Pålæg
Keyword:
Glutenfri
Glutenfri. Blød og cremet nutella på den sunde måde.
Ingredienser
▢
1
ds.
butterbeans (drænet)
(eller tilsvarende hjemmekogte)
▢
2
spsk
ahornssirup
▢
1
spsk
peanutbutter
(eller anden nøddesmør)
▢
1
tsk
vaniljesukker
▢
30
g
rosiner
(evt flere og mindre sirup)
▢
2
spsk
kakaopulver
▢
2
spsk
vand
(= rosinvand.)
▢
lidt
salt
Sådan gør du
Sæt rosinerne i blød i vand et par timer eller natten over.
Rosinerne presses løseligt fri for vand, og de to spsk vand, som skal bruges, kan med fordel være rosinvand.
Kom alle ingredienser i en foodprocesser/minihakker og blend til en lækker og cremet konsistens. Juster konsistensen med mere rosinvand.
Juster smagen og tilføj evt mere kakao, salt eller sirup.
Kommes på glas og opbevares i køleskabet. Pynt evt med ristede nøddeflager, kakaonibs eller andet.
Noter
Jeg blev selv overrasket over, hvor cremet og nutella-agtigt dette smørepålæg er. Forkælelse på den sunde måde :)
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!