Glutenfri. Der bliver 10-12 pandekager. Rækker til to sønner :) eller til 4 personer med mere mættende fyld.
Ingredienser
Del 1
2,5dlfuldkornsrismel
2spskmaizena
4½dlplantemælk
½tsksalt
Del 2
200g spinat(optøet fra frost)
lidtrevet muskatnød
1moden banan
1spskolivenolie
evt. mere salt
tilføj vand(til en passende bagbar konsistens)
kokosolie(til bagning)
Sådan gør du
Del 1
Bland mel, maizena og salt.
Rør/pisk plantemælken i af et par omgange til dejen er helt klumpfri.
Sæt dejen overdækket i køleskabet i MINDST en time
Del 2
Kom resten af ingredienserne i dejen og blend det sammen med stavblender.
Hvis du ikke har en stavblender, kan du mose bananen, bruge finthakket spinat og elpisker. Juster med vand til en passende konsistens. Smag til med ekstra salt og muskat.
Bag pandekagerne ved middelvarme og lad panden blive varm, inden du starter.
Bliver lidt tykkere end "almindelige" pandekager - men juster endelig med vand.
Smager skønt med kold æblegrød.
Noter
Kan sagtens serveres som madpandekage med valgfrit varmt fyld - evt karryfyld eller mexicansk fyld.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!