Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Indisk Curry
Udskriv
Pin
Ret:
Hovedret
Keyword:
Glutenfri
Antal:
4
Glutenfri. Opskriften er med inspiration fra bloggen Cathrineyoga.dk.
Ingredienser
▢
700
g
søde kartofler
▢
1
rødløg
▢
1
spsk
jomfrukokosolie
▢
1
ds
økologiske hakkede tomater
▢
2
spsk
karrypasta
▢
½
spsk
urtebouillon
(uden salt)
▢
1
ds.
kikærter
▢
1
ds
kokosmælk
▢
ca. 5
cm
frisk ingefær
▢
1
rød chilli
▢
200
g
frisk spinat
(eller optøet frossen spinat)
▢
½
lime
(saften)
▢
salt og peber
▢
Tilbehør ris, quinoa
(eller pandekager ;))
Sådan gør du
Skyl kartoflerne grundigt og skær dem i mindre stykker. Snit et rødløg, og hak chili og ingefær fint.
Steg de søde kartofler i en gryde med olie, til de får en lysebrun farve.
Tilsæt rødløg, chili og ingefær til gryden sammen med hakkede tomater, boullion, karrypasta og kikærter.
Lad retten simre til kartoflerne og kikærterne er blevet bløde. Tjek ved at stik en gaffel i kartoflerne.
Tilsæt kokosmælk og spinat, og smag til med salt.
Varm retten godt igennem og tilsæt saften af ½ lime til sidst.
Serveres som fyld i pandekager, ledsaget af en frugtsalat til bestående af 2 æbler, 2 appelsiner, en lille håndfuld rosiner og hakkede hasselnødder.
Noter
Retten kan helt sikkert også serveres med ris eller quinoa og f.eks. dampet broccoli eller en kålsalat til.
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!