-
Kom olie i en gryde og svits løg, hvidløg, selleri og krydderier i 5-10 minutter, til det begynder at blive mørt.
Kom auberginerne i gryden og svits med i 10 minutter under næsten konstant omrøring. For at få alle krydderier godt ind i auberginerne.
-
Kom de søde kartofler ved og rør rundt.
-
Kom, tomater, kikærter + deres vand fra dåsen (Jeg koger selv kikærter og har dem i fryseren, så jeg tilføjede 2½dl postevand), bouillonpulver, abrikoser og salt og peber i retten.
Rør det hele godt sammen, bring i kog og læg låg på gryden.
Lad retten simre for lav varme i en time, hvor du af og til røre rundt, for at sikre dig, at det ikke brænder på. Efter 1 time: Smag til og tilføj evt mere salt og peber.
Mens retten simrer, kan du f.eks. koge ris og tilberede valgte grøntsager/salat :) Jamie Oliver foreslår at servere retten med couscous, yoghurt og limeskal.
Velbekomme.