Hak løg, bladselleri og hvidløg fint. Steg i en gryde med olie, til de bliver klare.
Skyl Anicia linser, tilsæt dem til gryden sammen med tomater, tomatpuré, krydderier, soltørrede tomater og rødvin. Lad simre under låg i 20-25 min. til linserne er møre. Spæd med kålvand, hvis sovsen bliver for tør. Kom spinatbladene, i og lad dem falde sammen. Smag til med salt og peber.
Smør lasagnefadet med olie og læg et lag kålplader i bunden. Byg herefter lasagnen på vanlig vis: Kål, linsesovs, bechamel. Afslut med bechamel og drys evt. revet vegansk parmesan eller ost på toppen. Der er link til hjemmelavet parmesan i opskriftnoter nederst.
-
-
-
Bages i ovnen ved 185 gr varmluft svarende til 200 gr alm. ovn i 30 - 35 minutter.Lad lasagnen trække 15-20 minutter (gerne mere) før servering. Det gør den lettere at skære og flytte samlet ;) Velbekomme