-
Start f.eks med at lave squashspaghetti: Vask og tør squashen og lav den til spaghetti med en spiralizer. Vend med olie, salt, peber og timian, før bagning. Vent med at bage spaghettien, til du er godt i gang med fyldet.
Bages 10-15 minutter f.eks samtidig med tærtelet-bunden, som skal bages ca 25 minutter.
Forbered grøntsagerne: Hak løget fint, skær stænglerne fra bladbederne i små stykker og hak bladene groft (hvis du bruger bladbeder). Skær svampene i skiver. Vask og slyng spinaten(ved frisk spinat) Frossen spinat skal være optøet.
Svits løg og bladbeder bløde i olivenolie i ca 4-5 minutter under jævnlig omrøring.
Tilføj svampe og Tamari og svits igen nogle minutter, til svampene har afgivet lidt væde.
Tilføj bladbede-blade og svits et minut, før du tilsætter spinat - ved optøet spinat presses væden fra. Svits under omrøring et par minutter.
Tilføj fløde, gærflager og krydderier, og lad fyldet svitse sammen under omrøring igen nogle minutter.
Kom nu ærterne i, og hvis de er frosne, tø'er de ret hurtigt op.
Smag fyldet til, og tilføj evt. mere tamari, eller krydderier.