Go Back
+ servings
Vandmelon med feta og mynte

Vandmelon med vegansk feta og mynte

Ret: Brunch, festmad, Forret, Frokost
Antal: 8
Nem og hurtig sommerforret, som smager susende godt.

Ingredienser

  • 1 Vandmelon (dejlig sød)
  • ½ pk Vegansk fetaost (= 100 g Violife Greek white)
  • ½ håndfuld frisk mynte (+ lidt mynteblade til pynt)
  • Balsamico glace
  • græskarkerner (ristede)
  • valnødder i ahornsirup (kan udelades)
  • 8 -16 Friske ærter (Kan udelades)

Sådan gør du

  • Start med at vaske vandmelonen, før du skærer i den - også selvom den er økologisk. Skær først melonen i kvarte, og derefter i 2-3 cm tykke skiver. Beregn 1 tyk skive pr person.
    Vandmelon med feta og mynte
  • Portionsanret melonskiverne.
  • Tegn en krølle på melon og tallerken med balsamicoglace. Desserten kan sagtens laves uden balsamico glace, hvis du ikke bruger det til andet.
    Vandmelon med feta og mynte
  • Skær fetaen i små tern, og rør den sammen med finthakket mynte. Fordel blandingen ovenpå vandmelonen.
  • Drys med ristede græskarkerner og friske ærter.
  • Top til sidst med en ½ valnød, som er vendt i lidt ahornsirup, og et mynteblad eller måske en blomst. Ahornsiruppen kan undværes, og valnødden ligeså.
    Vandmelon med feta og mynte

Noter

Nemt og hurtigt og populært :D
Forbered feta med mynte, de ristede græskarkerner og valnødderne i ahornsirup på forhånd. Saml forretten kort før, den skal serveres.
Jeg laver altid topping af ½ pk feta + mynte, selvom jeg kun skal lave 4 forretter. Resten af feta-blandingen holder sig flere dage i køleskabet, og inviterer til, at vi laver forretten igen snart.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!