Forbered det fyld, du vil komme i rouladen.
Tænd ovnen på 170 grader alm ovn.
Skyl slyng, og hak spinat. evt i en minihakker eller lignende.
Bland PlanteÆg og vand indtil konsistensen er cremet. Tilsæt, salt, peber og muskat.
Tilføj spinat, og bland det godt.
Læg bagepapir på en bageplade. Pensl med olivenolie og drys med rasp, groft majsmel eller lignende (for at modvirke at omeletten sætter sig fast.
Hæld omeletmassen ud på bagepladen og hjælp den med en ske til at forme en firkant. Drys evt, med lidt vegansk parmesan (men det er ikke nødvendigt).
Bag spinatomeletten 10-12 minutter, til den er fast.
Tag pladen ud af ovnen, træk papir og omelet over på en bordplade. Brug en palet til forsigtigt at løsne omeletten fra papiret, så den kan rulles med fyld.
Kom nu fyldet på. Her er det tomatsauce og mynteærter.
Rul omeletten forsigtigt og så fast som muligt om fyldet.
Et voîla! Omeletspinat-roulade
Server som selvstændig ret eller som en forret. Du kan evt portionsanrette en eller to skiver og pynte med grønt, Caviart o.l.
-
Jeg sætter et billede ind her, når jeg en gang får lavet en portionsanrettet pyntet forretstallerken med spinatomelet-roulade.