Go Back
+ servings
Vegansk parmesan

Vegansk parmesan

Antal: 4
Glutenfri. Til topping på tærter, pizza, lasagne, musaka, pastaretter m.m.

Ingredienser

  • 1 lille håndfuld Cashewnødder (eller solsikkekerner, mandler, valnødder)
  • 3-4 spsk gærflager
  • lidt hvidløgsgranulat (kan udelades)
  • lidt røget paprika
  • ½ tsk havsalt

Sådan gør du

  • Cashewnødder kan fint erstattes med solsikkekerner, mandler og valnødder. Eksperimenter gerne med andre muligheder.
    Vegansk parmesan
  • Kom alle ingredienser i en hurtighakker og - "blend"/hak til du opnår en konsistens af fintrevet parmesan.
  • Bruges straks, eller kommes i et glas med låg og opbevares i køleskabet i op til flere uger.
    Vegansk parmesan
  • Anvendes alle steder, hvor der kan bruges parmesan.

Noter

ADVARSEL: Denne parmesan kan skabe afhængighed, således, at retter, som tilføjes parmesan, efterfølgende bliver meget kedelige uden ;)   Vi laver som regel mere parmesan, end vi skal bruge her og nu. Det er rart med lidt på lager til en pastaret eller pizza senere på ugen.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!