Start med blinisdejen, da den skal hvile mindst 1t i køleskabet.
Sigt begge slags mel og salt ned i en skål.
Lav et hul i midten og kom 3 dl sojamælk i. Pisk indtil det er godt sammenblandet. Dæk skålen med film og stil den i køleskabet 1t.
Pisk herefter 1 dl. vand og lidt olie i dejen. Dejen skal være tykkere end pandekagedej. Bag blinis i kokosolie
Mens dejen hviler i køleskabet. Laves quinoa-rognen.
Skyl 1 dl quinoa i koldt vand og kom dem i en gryde sammen med 2 dl vand, rødbede og mandler samt lidt salt. Koges i 20 minutter. Hold øje med, at de ikke koger tør - tilsæt da lidt mere vand.
Fjern rødbede og mandler og tilsæt tamari. Lad "rognen" køle af. Gerne blive helt køleskabskold.
Mens quinoaen koger, sættes sojayoghurt til at dryppe af i et kaffefilter.
Mariner løgene i citronsaft.
Anret blinis med afdryppet sojayoghurt, quinoa-rogn, rødløg og purløg eller karse.
Rødbeden og mandlerne kan evt. moses, hakkes og blandes med lidt olie og bruges til ekstra pynt.
-