Tænd ovnen på 180 grader
Skræl rødbederne og riv dem fint på et rivejern. Tag lidt saft fra (ved at presse revet rødbede med hænderne) til at farve kokosmelet, som kagen skal pyntes med.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn
Hak mandlerne til mel
Pisk jomfrukokosolie, kokossukker og hørfrøslim sammen - forvent ikke nogen særlig konsistens, da hørfrøslim opfører sig anderledes end æg. Men pisk alligevel en rum tid ;)
Kom smeltet chokolade i og rør det sammen
Vend de øvrige ingredienser i med en spatel
Smør en lille springform eller tærteform. Jeg brugte en lille tærteform - 23 cm i diameter. Hæld dejen i - tryk den ud.
og bag den ved 180 grader i en halv time, til den er gennembagt. Jeg gav den 5 min ekstra.
Serveres kold. Drysset med kokosmel, der er vendt i rødbedesaft.