Ret: Hovedret, Tærte
Keyword: Glutenfri
Antal: 5
Glutenfri, hvis tærtebunden laves glutenfri (se hvordan i tærtebundsopskriften) Link nederst i opskriftnoten. Fyldet passer til en tærteform på 30cm.
Rens porrerne og skær dem i skiver. Brug endelig så meget som muligt af det grønne fra porrerne. Kog porrerne møre i letsaltet vand og hæld dem i en sigte til afdrypning. Tryk lidt ekstra vand ud med en ske.
Hæld vandet fra bønnerne, hvis du bruger en dåse. Ærterne kan du bruge frosne
Samling af tærten
Rør porrer, bønner og ærter i kikærteblandingen, og bred det ud i den forbagte tærtebund.
Drys tærten med sesamfrø og græskarkerner
Bag tærten i ovnen ved 185 grader varmluft i 25-30min.
Velbekomme :)
Du kan finde en opskrift på tærtebund HER Tærten kan serveres med drys af hakket frisk persille og en matchende salat. 😉
Tærterester er perfekte i madpakken.