evt. 1 håndfuldbladgrønt skåret fint(Spinat, palmekål eller grønkål)
1porre
1æble
salt og peber
1tsktørret timian
1ds.kikærter(eller 250 g hjemmekogte)
1bdt.persille
ekstra jomfruolivenolie(eller jomfrukokosolie)
Sådan gør du
Gulerødder, søde kartofler, løg og hvidkål skæres i små terninger og svitses i olien. Hvis du kommer bladgrønt i, er det også her, det skal i. Det bladgrønne tilføjer ekstra sundhed til retten ;)
Småsteger under låg ca ½t - med jævnlig omrøring.
Porren skæres i tynde skiver, æblet skæres i tern.
Porre og æble steger med de sidste 10 minutter.
Kom de drænede kikærter i retten og varm dem godt igennem.
Krydr med salt, peber og timian.
Persillen skylles og hakkes og drysses på eller serveres til.
Noter
Server f.eks biksemaden sammen med gulerodsfrikadeller eller andre veganske frikadeller.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!