-
Start med at skylle og koge linserne i ca 10 min. i letsaltet vand. De skal ikke koges ud, men bevare deres bid, da dette er med til at sikre nogle fastere frikadeller.
Vask squashen, riv den med skrællen på (vandet skal ikke vrides fra) og kom den i en skål sammen med hakket løg og linser.
Tilsæt derefter olie, mel, hørfrø, solsikkekerner og alle de skønne krydderier.
Farsen kan godt virke en anelse tør i starten, men afhold dig fra at tilsætte væske, da den nok skal blive blødere efterhånden, som den får lov til at blive rørt i og stå lidt.
Form dellerne i hånden eller læg en klat frikadellefarspå en pande i smeltet olie og form den der. Steg dem på en god varm pande i lidt olie.
Vend frikadellerne et par gange undervejs, indtil de er sprøde på begge sider. Det tager ca 10 min. Kom evt lidt kokosolie ovenpå frikadellerne, inden du vender dem først gang - afhængig af hvor "slip-let" din pande er.
Velbekomme :)