Go Back
Postej med kidneybønner

Postej med kidneybønner og nødder

Ret: Pålæg
Keyword: Glutenfri, Umami
Alt i en skål, stavblende eller blende i foodprocessor, og Vôila har man et lækkert pålæg.
Rækker til 12-15 halve stykker rugbrød.

Ingredienser

  • 1 ds kidneybønner (drænet for væske)
  • 1 bdt. persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ lille løg
  • 80 g valnødder
  • 80 g cashewnødder
  • 3-4 spsk vand
  • 2 tsk salt (Himalaya- eller havsalt)
  • Masser af friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Postej med kidneybønner og nødder
  • Blend det hele til en cremet postej. Den skal måske hjælpes på vej med en blenderstav, da blandingen er ret tyk. Ellers tilsæt en smule mere vand. 
    Postej med kidneybønner og nødder
  • Opbevares i rent glas i køleskabet.
    Jettes postej med kidneybønner

Noter

Frisk agurk, eller agurkesalat klær' postejen godt.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!