Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
Smaller
Normal
Larger
Postej med kidneybønner og nødder
Udskriv
Pin
Ret:
Pålæg
Keyword:
Glutenfri, Umami
Alt i en skål, stavblende eller blende i foodprocessor, og Vôila har man et lækkert pålæg.
Rækker til 12-15 halve stykker rugbrød.
Ingredienser
▢
1
ds
kidneybønner
(drænet for væske)
▢
1
bdt.
persille
▢
1
fed
hvidløg
▢
½
lille løg
▢
80
g
valnødder
▢
80
g
cashewnødder
▢
3-4
spsk
vand
▢
2
tsk
salt
(Himalaya- eller havsalt)
▢
Masser af friskkværnet peber
Sådan gør du
Blend det hele til en cremet postej. Den skal måske hjælpes på vej med en blenderstav, da blandingen er ret tyk. Ellers tilsæt en smule mere vand.
Opbevares i rent glas i køleskabet.
Noter
Frisk agurk, eller agurkesalat klær' postejen godt.
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!