-
Varm olie op i en pande. Steg løg og hvidløg blødt, og tilsæt spidskommen og chili, og rist krydderierne i et minut. Erstat evt krydderierne med ½ brev tacokrydderi, hvis bønnerne skal bruges i tortillas.
Tilsæt bønner, og ca 1/2 l vand. Tilsæt en tsk salt, og lad vandet koge væk ved middel varme. Rør i det et par gange imens.
Tilsæt yderligere 2 dl vand. Lad det koge væk endnu en gang. Imens moser du bønnerne med en træske, så det får en chunky hummuskonsistens.
Hvis det bliver for tørt, tilsætter du bare mere vand. Synes du, den er for vandet, lader du den koge ind.
Smag til med salt og peber. (obs ved brug af tacokrydderi er der allerede tilsat salt)
Spises f.eks som fyld i en sandwich, som pålæg...
eller som fyld i tortillas o.l.
Velbekomme