Start med bunden.
Hak cashewnødderne fint i en minihakker. Bland de tørre ingredienser.
Lav en fordybning i midten til olie og vand i.
Rør dejen sammen. Den skal helst være til den fugtige side, og hvis den skønne for våd, lader du den hvile 1-2 min, mens FiberHusk suger væske til sig.
Tryk dejen ud i en usmurt tærteform og godt op af siderne.
Lav dejen til toppen på samme måde.
Dejen kan rulles ud mellem to stykker bagepapir. Aftegn tærteformens størrelse på det ene stykke bagepapir, og vend den tegnede streg væk fra dejen.
Rul dejen ud over blyantstregen. Det overskydende dej kan bruges til pynt..
Marker med en kniv den tegnede cirkel ned i dejen. Tag det øverste papir af, og skær toppen til.
Fyldet hentes ind, røres rundt og smages til.
Fordel fyldet i bunden og pres det godt sammen.
Løft toppen op vha bagepapiret, og vend det ovenpå tærten. Skulle det lande skævt, kan det godt flyttes på plads :)
Pynt evt toppen med det resterende dej. Rul ud og skær eller tryk hjerter, juletræer, eller hvad du har lyst til og placer ovenpå toppen.
Pensel med olie eller plantemælk og drys med flagesalt og timian.
Bages i 30 minutter ved 185 gr varmluft (200gr alm. ovn).
Spises f.eks med salat....
.....eller juletilbehør som rodfrugter, sovs, rødkål m.m.