evtkokosmel, lakridspulver ol(til at rulle kuglerne i.)
Sådan gør du
Alle ingredienser blendes sammen.
Hvis massen synes tør, så gør vand underværker - kom kun lidt i af gangen.
Rul daddelmassen til kugler, og viôla, så er de klar. Daddelkuglerne bliver mere faste, når de har været i køleskabet.
Kuglerne smager godt, som de er. Men de kan også rulles i kokos, lakridspulver, hakkede nødder el. lignende. Kræver måske så lidt ekstra vand. Prøv dig frem.
Her med lakridspulver og uden drys.
Server evt. daddelkuglerne sat på frugtspyd med forskellig sommerfrugter og bær.
Spyddene kan sættes fast i et stykke vandmelon, hvilket er en meget dekorativ og lækker servering. Vent med at sætte det sidste bær på til, du har sat spyddet godt fast i vandmelonen, og vend spyddet så spidsen stikkes ned i vandmelonen.
Velbekomme
Noter
Daddelkugler er helårskonfekt hos os :D
Frugtpyddene kan også laves i halv størrelse.
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!