Skær knoldselleri i 1 cm skiver og aubergine, squash og tomater i skiver med en tykkelse på ½ cm. Start med knoldselleri, da de skal bage 15 min længere end de øvrige grøntsager
Læg selleri-skiverne på bagepapir og pensl med olivenolie. Krydr med salt og peber. Skal bages i ovnen ½ t ved 185 gr. varmluft.
Pensl og krydr de øvrige grøntsags-skiver på samme måde og kom dem med i ovnen de sidste 15 min.
Rens svampene og skær dem i kvarte. Steg dem på panden i lidt olivenolie og balsamicoeddike. Kom svampene i en skål og lad dem køle af.
Rør hørfrøslim, rismel, salt og peber i svampene.
Varm olivenolie på en pande og fordel svampemassen i 4 "bøffer", som steges gyldne.
Krydderurterne/persillen blendes med olie, salt og peber til en flot grøn krydderolie.
Skær rødløg i små tern.
Så er du klar til at anrette grøntsags-skiverne og svampebøfferne lag på lag. Start og slut med selleriskiverne
Selleri, aubergine, squash, tomater og krydderolie.
Svampebøf. Tomater, squash, aubergine, krydderolie og selleri.
-
-
Pynt med soyade/mayonnaise, rødløg og kapers. Pynten fungerer super godt smagsmæssig. Så er mere end pynt :)
Du kan også gemme lidt af krydderolien og toppe af med krydderolie og rødløg. Det smager også dejligt.
Velbekomme