Start med raita eller tomat-chilisalsa, da begge skal hvile i køleskab ½t eller mere.
Raita: bland samtlige ingredienser i en mellemstor skål, rør rundt, smag til og lad den trække i køleskabet i mindst 30 minutter inden servering.
-
Tomat-chilisalsa: Skær tomaterne i mindre stykker. Kom samtlige ingredienser i en skål, rør rundt og smag til med salt og peber. Lad salsaen trække i køleskabet i mindst 30minutter, så smagen får lov til at folde sig ud.
-
Hvidkål / spidskål: Vend kålhovedet om og skær den kegleformede stok ud med en skarp kniv. Skyl kålhovedet under den kolde hane, og løsne forsigtigt de store yderblade et for et. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
-
Samling og servering: Server falafler og kålblade sammen med resten af tilbehøret i små skåle, så alle ved bordet kan samle deres egne "wraps" eller "kålbåde"
Som wraps
Som "kålbåd"
Falafler i spidskålsbåde er et emne til en tapastallerken.
Til denne tapas lavede vi "minifalafler" ca halv størrelse. (Blev bagt 15min i oven og vendt efter 10minutter)