Start med at lave de glaserede mandler: Mandlerne ristes på en tør hed pande til de er gyldne. Der røres i dem undervejs. De overhældes med agavesirup og tamari og glaseres ganske kort tid under omrøring.
Herefter afkøles de på en tallerken og skilles ad.
Hvis du vælger at bruge almindelige nudler fremfor squashnudler, koges nudlerne efter anvisningen og overhældes med koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Hvis du vælger at lave grøntsagsnudler skal squash vaskes og gulerødderne skrælles. Lav nudler af squash og gulerødder med en spiralizer. Eller lav dem til båndspagetti med en skrællekniv. Kom dem i en stor skål. Ved små gulerødder kan de i stedet skæres i tynde stave (Julienne).
Skær forårsløg i tynde skiver, peberfrugter i tynde stave (julienne). Evt. andre grøntsager skæres i passende størrelse. (fennikel skal skæres meget fint). Kom de skårne grøntsager ved "nudlerne"
Rør dressingen sammen og bland den med nudler og grøntsager sammen med halvdelen af mandlerne.
Kom salaten på et fad og pynt med resten af mandlerne.