Start med at riste kikærterne/Ingrid ærterne: Bland ærter, olie, soja og salt. Lad det trække mens ovnen varmes op.
Bred ærterne ud på en bageplade med bagepapir. Bag 15 - 20 minutter ved 180 grader varmluft.
Kom de ristede ærter på en tallerken og køl dem af.
Skyl, slyng og snit salat / spidskål fint.
Skyl, slyng og snit ruccola
Skær løg og peberfrugt i små tern, og kom det ved.
Rør dressingen sammen. Kom den i salaten og bland godt.
Drys groft skårne tørrede abrikoser og tørrede tranebær ud over salaten.
Kom de ristede, afkølede kikærter/Ingrid ærter ovenpå.
Rist pinjekerner, eller groft skårne valnødder på en tør hed pande.
Top salaten med ristede pinjekerner / valnødder
Salaten smager også utrolig dejlig i en kål-version, hvor hjertesalaten erstattes af spidskål, hvidkål, rødkål eller en blanding - hvad har du af rester :)
God appetit!