Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Orientalske grøntsager på grill
Udskriv
Pin
Ret:
Grill, Tilbehør
Antal:
4
Med inspiration fra bogen "Glæsels grillerier"
Ingredienser
▢
1
Broccoli
(i små buketter)
▢
1
gul peberfrugt
(i strimler)
▢
1
rød peberfrugt
(i strimler)
▢
3
store
gulerødder
(i ca 1cm tykke stænger)
▢
salt
Orientalsk marinade
▢
1
spsk
agavesirup/ahornssirup
▢
½
spsk
reven frisk ingefær
▢
1
fed
presset hvidløg
▢
3
spsk
Tamari
(sojasauce)
▢
1
spsk
olivenolie
▢
1
spsk
balsamicoeddike
Sådan gør du
Kog broccoli og gulerødder i letsaltet vand i 2-3 minutter. Hæld vandet fra med det samme og skyl grøntsagerne i koldt vand.
Peberfrugterne renses og skæres i strimler og blandes med broccoli og gulerødder.
Bland alle ingredienserne til dressingen og kom den over grøntsagerne. Bland godt og lad dem marinere i køleskabet 1 time. Rør i den en gang i mellem.
VED GRILLEN: Stil grøntsagsbakken over den direkte varme i 6-8 min. Grøntsagerne vendes et par gange undervejs.
Velbekomme
Noter
Fantastisk tilbehør f.eks. til grillede fyldte portobellosvampe
Har du prøvet opskriften?
Nævn
@veganermor.dk
på instagram!