Kog risene efter anvisningen på emballagen. Lad risene køle af.
Rens og hak champignon, løg, hvidløg, hasselnødder, spinat og timian. Bland dem sammen i en skål.
Svits af to omgange blandingen på en pande med tamari. Da svampene afgiver væske er det ikke nødvendigt at bruge olie. Svits til væsken er fordampet.
Hæld blandingen i en skål. Tilsæt risene og bland det hele godt sammen. Tilføj salt og peber.
Kikærtedej
Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Kom vandet ved og rør det sammen. Konsistensen er en tyk pandekagedej
Bland kikærtedejen i fyldet og bland godt. Smag til og fornem, om der skal mere salt og peber i.
Samling af tærten
Kom fyldet i en forbagt tærtebund og bred det ud. Evt. overskydende fyld kan bages selvstændigt i små ramekiner (ovnfaste skåle)
Pynt
Små tomater skæres i både, store tomater i skiver og lægges ovenpå fyldet
Bages i ovnen ved 185 grader varmluftovn i 25-30 minutter.
Serveres med salater i matchende farver :)
Noter
Champignonpaté-fyldet kan alternativt bages i en patéform og anvendes som paté. Eller bages i små portions ovnfaste skåle - ramekiner og bruges til tapas.
Tærterester er perfekt i madpakken
Har du prøvet opskriften?Nævn @veganermor.dk på instagram!